Heb je nog vragen? Laten we even praten:

#HREA Award Winner

Carrièremogelijkheden

"Wat werken bij eyes + more zo leuk maakt, is het samengaan van optische aspecten van het vak, met het persoonlijke verhalen van klanten en de salestechnieken."
Jodey, Verkoopmedewerker

Leer je potentieel kennen

Bij eyes + more bieden we je veel mogelijkheden om je vaardigheden en sterke punten verder te ontwikkelen, zodat je jouw volledige potentieel kunt benutten.

Startfuncties

 • Stagiair

  Als stagiair ben jij onze toekomst. Je leert het nauwkeurige en spannende ambacht van de opticien en wordt daarnaast ook een verkoper die elke klant van een onvergetelijke winkelervaring voorziet!
 • Verkoopmedewerker

  Als echte verkoopmedewerker ben je een belangrijk deel van ons winkelteam en bereid je een unieke koopervaring voor onze klanten voor. Fashion is jouw wereld en je overtuigt onze klanten dagelijks van onze mooie brillen. Of je een carrièreswitch hebt gemaakt of al branche-ervaring hebt, is daarbij niet belangrijk. We helpen je bij alles wat je nodig hebt.
 • Opticien in opleiding

  Als opticien in opleiding adviseer je onze klanten bij de keuze van de perfecte bril voor elke gelegenheid met veel vakkundige kennis. Je voert oogmetingen uit en biedt een perfecte service rondom de bril.
 • Opticien

  Als opticien ben je de specialist in de winkel en draag je de zorg voor alle veeleisende technische onderwerpen. Je maakt deel uit van het team en bereid een bijzondere koopervaring voor al onze klanten voor. Bovendien ondersteun je collega’s bij hun technische ontwikkeling en ben je verantwoordelijk voor je leerlingen.
 • Storemanager

  Als Storemanager ben je teamchef, coach, motivator en voorbeeld. Je zorgt voor een goede sfeer, bent deel van je team en biedt onze klanten altijd een onvergetelijke winkelervaring. Je ontwikkelt je team verder en hebt daarbij steeds de kerncijfers van de winkel duidelijk voor ogen en beheert het succes ervan.
 • Store Areamanager

  Als Store Aremanager ondersteun je de Areamanager bij alle organisatorische taken en leadership-onderwerpen. Je bezoekt de verschillende winkels in je regio en bent er voor een groot deel verantwoordelijk voor dat de teams optimaal samengesteld en succesvol zijn.
 • Areamanager

  Als Areamanager ben je verantwoordelijk voor de winkels in je regio. Als coach en motivator zorg je voor de ontwikkeling van de Store Managers en medewerkers en je garandeert dat je teams optimaal zijn samengesteld. Daarbij heb je de bedrijfseconomische kerncijfers van de jou toevertrouwde winkels steeds helder voor ogen. Bij nieuwe openingen ben je de drijvende kracht om van de nieuwe store een succes te maken.

Trainings- en ontwikkelings-programma’s bij eyes + more

We ontmoeten elkaar op ooghoogte

Bij ons gaat het om het WIJ, maar ook om jouw JIJ. Leren, verdere ontwikkeling en echte carrièrekansen zijn deel van eyes + more.
Programma's en trainingen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

We zijn meer dan een optiekketen! Voor ons is een bril meer dan alleen een bril. Het is een modestatement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken, en daar kan je er niet genoeg van hebben. Dat is precies wat we doen bij eyes + more met ons unieke concept in Europa: gewoon goede brillen voor een concurrerende prijs.
Vind je volgende baan

Onze programma’s

Onze ontwikkelingsprogramma’s zijn precies op jou en je toekomstwensen afgestemd. Het maakt niet uit of het om de opleiding tot opticien, de verdere ontwikkeling tot leidinggevende of de volgende grote carrièrestap gaat. Bij ons vind je jouw individuele verdere opleiding.

Opleiding tot opticien

De opleiding tot opticien duurt twee jaar. Tijdens deze periode maak je al deel uit van het store-team en volg je ook de beroepsopleiding. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid je ambachtelijke vaardigheden in onze learning workshop te optimaliseren.

Uw opleiding tot opticien

U wilt opticien worden? Wij bieden stages aan om opticien te worden.
Meer informatie

eyes + more training

Verdere opleiding is een centrale factor voor goed ondernemerschap. Om deze reden is er al sinds 2013 onze eyes + more training. De eyes + more training biedt een breed assortiment aan trainingen en veelvoudige e-learnings aan.

Sales-trainingen

In de zes sales-trainingen worden je alle varianten van succesvol verkopen bijgebracht. Vanaf het welkom heten van de klant tot het verwerken van een klacht: alle onderwerpen worden intensief en praktijk georiënteerd belicht.
Alle trainingen worden door e-learnings begeleid en aangevuld.

Waarom we graag bij eyes + more werken

We ontmoeten elkaar op ooghoogte

We respecteren en waarderen individualiteit. We ontmoeten elkaar op ooghoogte, gaan respectvol en waarderend met elkaar om. Als iets niet volgens plan verloopt, raken we niet in paniek, maar we zoeken samen naar oplossingen en bereiken onze doelen als team. Bij ons gaat het om het WIJ, maar ook om jouw JIJ. Leren, verdere ontwikkeling en echte carrièrekansen zijn deel van eyes + more.
Bij onze verhalen van medewerkers