Heb je nog vragen? Laten we even praten:

#HREA Award Winner

Over ons

Join our team

Bevalt het je wat je ziet en wil je deel uitmaken van eyes + more? Kom dan bij ons!
Solliciteer direct

Wat ons tot eyes + more maakt

Onze waarden zijn belangrijk voor ons. Ze vormen de richtlijn voor onze samenwerking en het bereiken van onze doelen.

 • #be<b>yourself</b>

  We zijn individueel

  De uniciteit van elk persoon maakt ons bedrijf tot een bijzondere plek. We respecteren en waarderen de individualiteit van onze collega’s en klanten.
  #beyourself
 • #weare<b>teamplayers</b>

  Samenwerking is belangrijk voor ons

  We versterken elkaar, zijn eerlijk, direct en daarbij altijd respectvol. We zijn overtuigde teamplayers en bereiken onze doelen samen.
  #weareteamplayers
 • #weare<b>doers</b>

  We zijn doeners

  We gaan moedig voorop en vinden pragmatische oplossingen. We proberen uit en leren van onze fouten. We zijn in beweging. We worden steeds beter.
  #wearedoers
 • #be<b>responsible</b>

  We nemen onze verantwoordelijkheid

  We nemen onze verantwoordelijkheid voor ons handelen en ons bedrijf. We helpen – en ongeacht wat er gebeurt – en discussiëren altijd op ooghoogte en stellen het gemeenschappelijke doel centraal.
  #beresponsible
 • #weare<b>successful</b>

  Succes is onze basisinstelling

  We geven onze toekomst vorm. We staan elke dag voor nieuwe uitdagingen en staan voor een positieve instelling. We zijn gepassioneerd en leggen de lat hoog.
  #wearesuccessful
 • #be<b>passionate</b>

  We scheppen gelukkige momenten

  De omgang met onze klanten maakt het verschil. Onze vreugde en passie voor ons bedrijf zijn aanstekelijk. We scheppen gelukkige momenten en tonen iedereen dat onze wereld wat kleurrijker is.
  #bepassionate

Waarom we graag bij eyes + more werken

We ontmoeten elkaar op ooghoogte

We respecteren en waarderen individualiteit. We ontmoeten elkaar op ooghoogte, gaan respectvol en waarderend met elkaar om. Als iets niet volgens plan verloopt, raken we niet in paniek, maar we zoeken samen naar oplossingen en bereiken onze doelen als team. Bij ons gaat het om het WIJ, maar ook om jouw JIJ. Leren, verdere ontwikkeling en echte carrièrekansen zijn deel van eyes + more.
Bij onze verhalen van medewerkers

Wie zijn wij

We ontmoeten elkaar op ooghoogte

We hebben een platte hierarchie: bij ons is iedereen JIJ. We ontmoeten elkaar collegiaal, als partners en op ooghoogte. We zijn een kleurrijk team, lachen graag en genieten van het leven. Onze waarden zijn belangrijk voor ons. Ze vormen de richtlijn voor onze samenwerking en het bereiken van onze doelen.
We ontmoeten elkaar op ooghoogte
We leren graag en geven carrières vorm

We leren graag en geven carrières vorm

Van onze beroepsopleiding tot de professioneel begeleide ontwikkeling, een breed assortiment aan interne trainingen en ons beroepsdiploma : we maken verticale en horizontale loopbanen mogelijk. Leren en ontwikkelen zijn bij ons niet alleen beloftes, maar het zijn echte carrièrekansen.

Nieuwe toetreders en optiekprofessionals zijn van harte welkom

Bij eyes + more vinden wij het belangrijk dat onze producten een hoge kwaliteit hebben. Ook voor onze medewerkers is het van belang dat zij goed opgeleid zijn: bij eyes + more krijgen zij het vakmanschap onder de knie en worden ze getraind in specifiek klantenadvies. Al onze medewerkers leren hoe je de bril als modeaccessoire begrijpt en hoe je het beste adviseert. Van nieuwe toetreders tot optiekprofessionals: iedereen wordt een enthousiaste klantexpert.
Nieuwe toetreders en optiekprofessionals zijn van harte welkom
We veroveren de optiekmarkt met onze brillen voor een complete prijs

We veroveren de optiekmarkt met onze brillen voor een complete prijs

We houden van onze klanten, brillen en mode. Ons concept is uniek in Europa: we staan gewoon voor goede brillen voor één vaste prijs. Daarbij zien we de bril als een modestatement waarmee we elke dag onze individuele stijl laten zien. Als het aan ons ligt hebben onze klanten straks evenveel brillen als schoenen, tassen of kleding in hun kast.

We groeien internationaal

Momenteel hebben we meer dan 280 winkels in Europa en daarmee zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven in de wereld van de opticiens. Naast Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België willen we in de toekomst nog meer markten voor ons winnen. Ons groeitraject gaat verder en daarom hebben we geen grenzen gesteld.
We groeien internationaal
Onze banen geven je zekerheid

Onze banen geven je zekerheid

De bril is een modeaccessoire en een visueel hulpmiddel. Voor onze klanten verhoogt de bril de levenskwaliteit, of dat nu is als fashion statement, als hulpmiddel of beide. In een diverse en vergrijzende samenleving zal ons product bovendien steeds belangrijker worden. Daardoor vallen wij onder de zogenaamde essentiële bedrijven en zijn ook in bijzondere tijden onze deuren altijd geopend, zodat we er voor onze klanten kunnen zijn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

We zijn meer dan een optiekketen! Voor ons is een bril meer dan alleen een bril. Het is een modestatement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken, en daar kan je er niet genoeg van hebben. Dat is precies wat we doen bij eyes + more met ons unieke concept in Europa: gewoon goede brillen voor een concurrerende prijs.
Vind je volgende baan

Ons
verhaal

Over eyes + more

In 2005 werd eyes + more opgericht in Nederland. Momenteel hebben we meer dan 280 filialen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Wij één van de snelst groeiende bedrijven in de optiekbranche.

We zien de bril als modeaccessoire. Daarom hebben wij voor onze klanten steeds de nieuwste brillentrends. De stijlvolle blikvanger van acetaat, metaal of titanium is er voor elke look. Het maakt niet uit of dit elegant, casual of sporty is. Daarbij ontwerpen en produceren we elke afzonderlijke versie zelf. Ons brillenassortiment laat de harten van modeliefhebbers sneller kloppen.

Ons motto: een bril kopen moet leuk zijn! Om elke aankoop van een bril tot een mode-aankoop te maken, hanteren wij het concept van één transparante prijs. Daarbij zijn wij de enige aanbieder op de markt die brillen voor één vaste prijs aanbiedt en met dit concept zullen wij de Europese brillenmarkt veranderen. Via onze webshop kunnen onze klanten tot vijf brillen bestellen om in een winkel naar keuze gratis te proberen. Van een enkelvoudige bril op sterkte, een multifocale bril, een zonnebril of werkbril, met kleurverloop of spiegeling: bij eyes+ more ontvangt iedereen gewoon goede brillen voor één vaste prijs.

1400
medewerkers
meer dan
280
stores
in NL, BE, DE, AT en SWE
2005
eerste filiaal
in Nederland

Dit bieden wij je

eyes + more training

eyes + more training

Bij eyes + more krijg je een leuke opleiding die je uitstekend voorbereidt op je dagelijkse werk in onze winkels. Tijdens je periode bij ons kun je regelmatig gebruik maken van onze opleidingen en trainingen.

eyes + more voordelen

eyes + more voordelen

Naast korting op ons assortiment stimuleren we afhankelijk van je vaardigheden en competenties je carrière met diverse groeimogelijkheden.

Nauwe samenwerking op elk gebied

Nauwe samenwerking op elk gebied

In de winkel of centraal: wij zijn echte teamplayers. We hebben platte hiërarchie, bij ons is iedereen JIJ. We ontmoeten elkaar collegiaal, als partners en op ooghoogte. We zijn een kleurrijk team, lachen graag en genieten van het leven.

eyes + more = You + We

eyes + more = You + We

Onze waarden zijn belangrijk voor ons. Ze vormen de richtlijn voor onze samenwerking en het bereiken van onze doelen. We zijn niet alleen teamplayers die elkaar helpen en voor gezelligheid zorgen tijdens het werk, maar we staan ook voor individualiteit en diversiteit. Bij ons vermom je jezelf niet - je bent de JIJ in onze WIJ.