Heb je nog vragen? Laten we even praten:

#HREA Award Winner

FAQ

Vacatures

Sollicitatieproces

 • Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  Nadat jij jouw sollicitatie verzonden hebt, ontvang je een ontvangstbevestiging. Wanneer jouw profiel aan de criteria voldoet word je uitgenodigd voor een kennismakinggesprek en afhankelijk van het verloop voor een tweede gesprek. Zijn beide partijen positief? Dan ontvang je een aanbod en verwelkomen wij jou graag in het team.
 • Ik heb geen ervaring in Optiek. Kan ik toch solliciteren?

  Ja dat kan. Door de eyes + more training die jij bij aanvang van jouw dienstverband krijgt, kom je alles te weten wat je nodig hebt om onze klanten te helpen. Het is heel nuttig als je ervaring hebt opgedaan in klantcontact of detailhandel, maar dit is geen must. Iedereen met passie en enthousiasme is waardevol voor eyes + more.
 • Hebben jullie sollicitatietips voor mij?

  Wij zien jou graag zoals je bent. Vertel in gesprek open wat je gedaan hebt, wat jou beweegt en waarom je interesse hebt in eyes + more. Door jezelf te zijn kunnen we ontdekken of onze wederzijdse ideeën en verwachtingen bij elkaar passen.
 • Wat doet eyes + more met mijn gegevens?

  Gegevensbescherming is belangrijk voor ons. Het opslaan en verwijderen van jouw sollicitatiegegevens wordt daarom automatisch uitgevoerd. Sollicitaties worden na 6 maanden verwijderd.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

We zijn meer dan een optiekketen! Voor ons is een bril meer dan alleen een bril. Het is een modestatement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken, en daar kan je er niet genoeg van hebben. Dat is precies wat we doen bij eyes + more met ons unieke concept in Europa: gewoon goede brillen voor een concurrerende prijs.
Vind je volgende baan

Waarom we graag bij eyes + more werken

We ontmoeten elkaar op ooghoogte

We respecteren en waarderen individualiteit. We ontmoeten elkaar op ooghoogte, gaan respectvol en waarderend met elkaar om. Als iets niet volgens plan verloopt, raken we niet in paniek, maar we zoeken samen naar oplossingen en bereiken onze doelen als team. Bij ons gaat het om het WIJ, maar ook om jouw JIJ. Leren, verdere ontwikkeling en echte carrièrekansen zijn deel van eyes + more.
Bij onze verhalen van medewerkers